Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανανέωσε το That '90s Show για δεύτερη σεζόν

*
Το That '90s Show θα επιστρέψει στο Netflix για δεύτερη σεζόν. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε την ανανέωση της αμερικάνικης κωμικής σειράς, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου 2023.

Μόλις μια εβδομάδα μετά από την πρεμιέρα της, η σειρά ξεπέρασε τις 41 εκατομμύρια ώρες streaming. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Netflix έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχεια του sequel του κλασικού sitcom That ‘70s Show, με τους Topher Grace, Laura Prepon, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Wilmer Valderrama και Tommy Chong να επιστρέφουν στους αρχικούς ρους ρόλους.

Στο καστ της σειράς είναι και οι Kurtwood Smith, Debra Jo Rupp, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos και Maxwell Acee Donovan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*